Missa inte AI-dagen i Science Park Towers 1 oktober

AI-dagen.

Årets tema för AI-dagen är "AI for a brighter future".

Den 1 oktober hålls AI-dagen på Science Park Towers i Jönköping. AI-dagen fokuserar på AI som affärsverktyg för en mer hållbar värld och årets tema är ”AI for a brighter future”.

Läs mer och anmäl dig till eventet, som anordnas av Science Park och Jönköping University (JU), senast den 24 september här nedan.

Florian Westphal, universitetslektor i datavetenskap på JTH.

Florian Westphal, universitetslektor i datavetenskap på Tekniska Högskolan (JTH) vid Jönköping University (JU), är en av föreläsarna på AI-dagen, som äger rum i Science Park Towers i Jönköping den 1 oktober.

Florian Westphal, universitetslektor i datavetenskap på JTH vid JU, är en av föreläsarna under AI-dagen. Han kommer att prata om sitt forskningsprojekt tillsammans med Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) om AI-driven kartläggning med högupplösta digitala höjdmodeller och nationella datamängder. Några av de övriga talarna är Evelina Anttila, vd för riskkapitalbolaget Wellstreet, och Erik Hallin, chef för dataanalys och AI på ståltillverkaren Uddeholm.

Moderatorer under AI-dagen är Petrus Ekbladh, affärsutvecklare inom AI på Science Park, och Anette Johansson, universitetslektor i arbetsorganisation och avdelningschef för Produktutveckling, produktion och design på JTH.

Läs mer om AI-dagen och gör din anmälan senast den 24 september här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2024-09-11